Goldair Handling

Goldair Handling

Η Goldair Handling είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης που λειτουργεί στην απελευθερωμένη ελληνική αγορά της επίγειας εξυπηρέτησης προς τρίτους, από το 1999, μετά την κατάργηση του μονοπωλιακού καθεστώτος.

Η Goldair Handling παρέχει υπηρεσίες επιβατών, αεροσκαφών και εμπορευμάτων. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει υπηρεσίες check-in επιβατών, έκδοσης εισιτηρίων, απολεσθέντων αποσκευών, διατηρεί αίθουσες διακεκριμένων επιβατών, παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση αεροσκαφών στη πίστα, υπηρεσίες ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ), εποπτείας πτήσεων, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης εμπορευμάτων & ταχυδρομείου.

Σήμερα η Goldair Handling δραστηριοποιείται σε 26 αεροδρόμια στην Ελλάδα ενώ παράλληλα διατηρεί την παρουσία της στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε 2 αεροδρόμια στην Κύπρο (Λάρνακα, Πάφος) μέσω της εταιρείας Louis-Goldair Services (LGS) και 3 στη Βουλγαρία (Σόφια, Μπουργκάς & Βάρνα) μέσω της θυγατρικής Goldair Handling Bulgaria.

Παράλληλα, η Goldair Handling είναι η μοναδική εταιρεία παροχής υπηρεσιών για Άτομα με ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ) στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης ενώ έχει αναπτύξει νέες συνεργασίες στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, τεχνογνωσίας και εξειδικευμένου προσωπικού σε νέες & αναδυόμενες αγορές, με πρόσφατη την επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρεία ICAS , που δραστηριοποιείται στο αεροδρόμιο Αντίς-Αμπέμπα στην Αιθιοπία και στο Ομάν.

Τέλος, η Goldair Handling είναι από τα ιδρυτικά μέλη της συμμαχίας εταιρειών handling «ground.net», όπου σε συνεργασία με άλλες Ευρωπαϊκές εταιρείες handling προσφέρουν υπηρεσίες ευρύτερου δικτύου εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών, κοινές δράσεις πωλήσεων, marketing, ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης.