Κάνοντας μια ανασκόπηση θα έλεγα ότι ο Όμιλος μας αποτελεί ένα έργο ζωής, πρόκειται για μια μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία.

Νομίζω ότι το κύριο συστατικό της επιτυχίας είναι η μακροπρόθεσμη θεώρηση των σχέσεων με τους συνεργάτες και ο σεβασμός του αμοιβαίου οφέλους. Στηριχτήκαμε στους συνεργάτες μας – υπαλλήλους, στελέχη, πελάτες- , με τους οποίους κινηθήκαμε λαμβάνοντας κοινές πρωτοβουλίες σε τρέχοντα αλλά και στρατηγικά θέματα. Επιπρόσθετα, δρομολογήσαμε διαδικασίες ανανέωσης και αναδιάρθρωσης που μας επέτρεψαν να διατηρήσουμε την ανταγωνιστικότητα μας και μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Πιστεύουμε και στηρίζουμε την επιχειρηματική εξωστρέφεια που επιβεβαιώνεται από σημαντικές συμφωνίες που πραγματοποιήθηκαν σε εταιρείες του ομίλου και εξακολουθούν να πραγματοποιούνται παρά τις όποιες οικονομικο-πολιτικές αντιξοότητες έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς.

Εφαρμόσαμε την αρχή του ιδρυτή μας, Δ. Γκολέμη: “Προοδευτική Σκέψη, Καινοτόμος Δράση, Σκληρή Δουλειά” 

Θεωρώ ότι η μακρόχρονη ανοδική μας παρουσία μας δικαίωσε. Συνεχίζουμε, με σταθερά ανοδική πορεία, μεθοδικά και προσεκτικά, θέτοντας τον πήχη όλο και πιο ψηλά.

Στέλιος Γκολέμης
Πρόεδρος